fbpx
Welkom op de website van Trend Design, uw partner in duurzaam innoveren!
Volg ons ook op social media!
Een veilige woning, energie besparen en de meeste keuze in design? Dat bereikt u met de kunststof kozijnen van Trend Design!

Kunststof kozijnen

Een veilige woning, energie besparen én de meeste keus in design? Dat bereikt u met de kunststof kozijnen van Trend Design! Kunststof kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen en zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie! 

Kunststof kozijnen bieden u niet alleen een hoog comfort maar steken ook uw woning in een totaal nieuw jasje. De verhoogde isolerende werking heeft onder andere een positief effect op uw maandelijkse energienota. Verander daarom snel u woonlasten in woonlusten.

Door de keuze voor kunststof kozijnen nog makkelijker te maken zijn deze ook leverbaar in de variant: Hout Verbinding Look. Deze variant is voor bijna alle uitvoeringen leverbaar en zorgt ervoor dat ze niet te onderscheiden zijn van hout. Deze visuele aanpassing behoeft geen meerprijs en is standaard leverbaar.

Naast dat het een positief effect heeft op uw energienota, zorgen kunststof kozijnen ook op andere manieren voor woonlusten. Diverse verzekeringsmaatschappijen hanteren lagere premie voorwaarden voor woningen die het politie keurmerk veilig wonen en het SKG²** certificaat dragen. Door de renolit toplaag is het schilderen van uw woning niet meer nodig. De kunststof kozijnen zijn eenvoudig te reinigen en behouden vorm en kleur bij alle weersomstandigheden.

De isolerende werking van onze producten resulteren in dat uw woning wordt voorzien van een hoger energielabel. Bij een eventuele verkoop van uw woning, profiteert u niet alleen van de waarde verhoging maar maakt u ook uw woning aantrekkelijker voor een potentiële koper.

Kunststof kozijnen van Trend Design zijn standaard voorzien van 10 jaar garantie en zorgen door de brandwerendheid van 30 minuten voor een optimaal gevoel van veiligheid in uw woning.

Uw voordelen

 Nooit meer schilderen
 5 Verschillende kozijn uitvoeringen
 K-vision Hout Verbinding Look*
 Verlaging van stook- en energiekosten
 Waarde verhoging woning
 Duurzaam en onderhoudsarme materialen
 Milieuvriendelijke gerecyclede materialen
 Verhoogde geluids werendheid
 KOMO gecertificeerd profiel
 Politie keurmerk veilig wonen
 10 jaar garantie
 Breed kleuren palet
 30 minuten brandwerend en zelf dovend
 Inbraak werend NEN 5096 certificatie (slag en stootvast)
 Fiscaal aftrekbaar
 Vorm- en kleurvast, niet onderhevig aan weersinvloeden
 Loodvrije profielen

Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding voor een blijvend mooie afwerking van uw woning! Hiervoor rekenen wij op de kwaliteit van Keralit kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Deze zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte.

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Trend Design gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Trend Design materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.  Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar garantie. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie waarde hecht aan duurzaam materiaal gebruik.

Uw voordelen

 Nooit meer schilderen
 Milieuvriendelijke & duurzaam
 Onderhoudsarm
 Vorm- en kleurvast, niet onderhevig aan weersinvloeden
 10 jaar garantie
 Bijzonder lange levensduur
 Eenvoudig te reinigen
Klassieke en eigentijdse kleuren en desings
 Horizontaal en verticaal te monteren


Kleurenwaaier & kozijn folder

Klik hier voor onze K-vision kozijn folder!

Klik hier voor onze kleurenwaaier!

Klik hier om de verschillende glassoorten te bekijken!