fbpx
Welkom op de website van Trend Design, uw partner in duurzaam innoveren!
Volg ons ook op social media!
Een veilige woning, energie besparen en de meeste keuze in design? Dat bereikt u met de kunststof kozijnen van Trend Design!

Over ons


Uw partner Trend Design

Is al vele jaren toonaangevend in heel Nederland. Als het gaat om woningverbetering door kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, terrasdeuren, rolluiken, zonwering en HR++ isoaltieglas. Wij voeren landelijk renovatieprojecten uit.


Maakt u kennis met Trend Design?

Dan maakt u kennis met een team vakbekwame en enthousiaste adviseurs, maatnemers en natuurlijk de monteurs. Voor elk renovatieproject hanteren wij het Trend Design stappenplan. Wij maken gebruik van dit stappenplan zodat Trend Design exact uw wensen in kaart kan brengen om deze deskundig, volgens de gemaakt afspraken in het stappenplan te monteren. Ons stappenplan treft u op deze pagina aan onder het kopje ‘werkwijze’.


Alles-onder-1-dak bij Trend Design

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op al onze kunststof producten! Met een grote naam als K-vision achter ons, die KOMO- en SKG-gecertificeerd kunststof levert, is succes verzekerd. En dankzij het unieke ”alles-onder-1-dak” systeem van Trend Design vind u fabricage, montage en landelijke service dienst, ondergebracht bij een solide partner. Dus mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan hoeft u niet bang te zijn voor het ‘van-het-kastje-naar-de-muur’ systeem. Wij lossen alles snel en vakkundig voor u op. 


Woning renovatie door Trend Design

Kiest u voor een woning renovatie uitgevoerd door Trend Design? Dan kiest u voor K-vision kunststof kozijnen, deze kunststof kozijnen met hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een enorm woongenot. Door onze K-vision kozijnen bespaard u niet alleen tientallen euro’s op uw stook- en energiekosten maar tegelijkertijd ook op de schilder, die gemiddeld elke 3 a 4 jaar uw woning onder handen neemt! Naast dat u veel geld bespaard, verbeterd u ook uw woonveiligheid. Dit komt omdat K-vision kunststof kozijnen de nummer 1 is op het gebied van brandvertraging en daarnaast zelfdovend werkt bij brand. Dankzij de stalen verstevigingen zijn onze kozijnen ook nog eens slag- en stootvast. Kortom een meerwaarde voor uw woning!

Onze werkwijze

Vrijblijvend adviesgesprek
Onze adviseur komt bij u thuis en inventarisert samen met u de huidige situatie en de mogelijkheden. Ook zal onze adviseur een demonstratie geven van onze producten. Wanneer uw specifieke wensen in kaart zijn gebracht volgt een offerte op maat.

Offerte op maat
Onze adviseur zal tijdens het adviesgesprek samen met u de exacte maten meten van uw project. Op basis van deze maatvoering en uw specifieke wensen zullen wij u een offerte op maat doen toekomen.

Verstrekken opdracht
Wanneer onze producten u aanspreken en u een goed gevoel heeft bij ons verzorgen wij graag uw project.

 Inmeet afspraak
Onze uitvoerder zal telefonisch met u contact opnemen om een inmeet afspraak met u af te stemmen. Dit zal gebeuren binnen 2 weken nadat uw project in opdracht is.

Inmeten van uw project
Onze uitvoerder zal samen met u nogmaals uw specifieke wensen bespreken en uw project meten. Hierdoor weten wij zeker dat wij al uw wensen goed hebben geïnterpreteerd. Ook zal hij samen met u bepalen hoe de binnenzijde afgewerkt dient te worden. Dit is tevens het moment waarop u de overeengekomen aanbetaling per bank dient te voldoen. Hiervan ontvangt u tijdig een factuur.

 Uw project wordt verwerkt
Op basis van uw specifieke wensen en de door ons vastgestelde maatvoering wordt uw project in bestelling genomen. U mag uitgaan van circa 6-8 weken levertijd tenzij anders vermeld.

 Montage afspraak
Zodra bekend is wanneer uw producten gereed zijn zal onze uitvoerder telefonisch met u contact opnemen om een montage afspraak met u af te stemmen.

Montage werkzaamheden
Onze vakbekwame monteurs zullen met passende zorg uw project tot uitvoering brengen. Daarbij zou het ons enorm helpen wanneer de ruimtes vrij toegankelijk zijn voor onze monteurs.

 Tussentijdse controle
Onze projectleider houdt u ten tijde van de uitvoering nauwkeurig op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Oplevering
Op de laatste montage dag zal onze projectleider samen met u uw project opleveren. Door middel van ons oplevering-formulier noteren wij de door u aangedragen punten. Ook kunt u hierop aangeven tevreden te zijn over de uitgevoerde werkzaamheden. Uw restsom welke is overeengekomen op uw koopovereenkomst dient u na oplevering per bank te voldoen.

 


Algemene voorwaarden

klik hier voor onze algemene voorwaarden!