fbpx
Welkom op de website van Trend Design, uw partner in duurzaam innoveren!
Volg ons ook op social media!
Een veilige woning, energie besparen en de meeste keuze in design? Dat bereikt u met de kunststof kozijnen van Trend Design!

Zonwering en raamdecoratie

Op zonnige dagen uw woning heerlijk koel met zonwering van Trend Design! Vele soorten en maten zonwering en rolluiken en een ruim aanbod aan kleur en motief! Ultieme kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

Uitvalschermen, terrasschermen, screens en markiezen:
Blijf genieten van een zomerse dag. Zonnestralen worden tegengehouden alvorens ze de leef- of werkruimte kunnen opwarmen. Door de constructie van het uitvalscherm blijft zicht naar buiten mogelijk terwijl hinderlijk invallend zonlicht tegengehouden wordt.

Rolluiken:
Op zonnige dagen uw woning heerlijk koel met rolluiken van Trend Design! Vele soorten en maten rolluiken en een ruim aanbod aan kleur! Ultieme kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kiezen voor een rolluik is kiezen voor een relatief kleine investering, die u in veel situaties en in alle seizoenen voordeel oplevert. Het is namelijk het enige product dat zon-, koude-, geluids-, inkijk- en inbraakwerende eigenschappen heeft. Bovendien zijn rolluiken energiebesparend en comfortverhogend.

Uw voordelen

Waarde verhoging van de woning
Wooncomfort verhogend
Verkoeling van de woning
Elektrische bediening
Op afstand bedienbaar
Diverse uitvoeringen mogelijk

Veelzijdig kleurenpalet

Voordelen rolluiken
Inbraakwerend

Isolerende werking
Zon- en geluidswerend
Energiebesparend en comfortverhogend
Electrisch bedienbaar
Op afstand bedienbaar
Alle RAL-kleuren leverbaar
Tijdschakelaar
Afgeronde kast

 

Terrasoverkappingen

Onze terrasoverkappingen zijn milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda wordt als compleet zelfbouwpakket geleverd en kan worden uitgebreid met aantrekkelijke opties. De speciale coating is duurzaam en uitgesloten van stoffen die het milieu belasten. De veranda is zeer aantrekkelijk geprijsd en wordt als bouwpakket geleverd. Met behulp van de instructie DVD en de montagehandleiding is de veranda eenvoudig zelf te monteren.

Uw voordelen

 Milieuvriendelijk ontworpen
 Keuze uit 2 kleuruitvoeringen
 Aantrekkelijk geprijsd
 15 Standaardafmetingen
 Vlakke gootafwerking
 16 MM polycarbonaat, opaal of helder 
 Optioneel warmtewerend polycarbonaat
 Statische berekening
 Grote overspanning tussen 2 staanders mogelijk

Trend Design basis overkapping vanaf €1.055,- 

Deze terrasoverkapping kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiënte productie en eenvoudige montage. De basis veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.055,- en uit te breiden met verschillende opties.

 

Trend Design premium polycarbonaat overkapping vanaf €1.299,-

Deze overkapping kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De premium veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.299,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

Trend Design premium glas overkapping vanaf €1651,50

Deze veranda kenmerkt zich door de extra stevige constructie met gebruik van speciale XS-profielen, hoogwaardige materialen en vele keuzemogelijkheden. De premium glas veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.651.50,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Impressies


Bekijk hieronder onze zonwering brochures

Klik hier voor onze zonwering kleurenwaaier!

Klik hier voor onze rolluiken brochure!

Klik hier voor onze somfy rolluiken motoren brochure!

Klik hier voor onze screens brochure!

Klik hier voor onze markiezen brochure!

klik hier voor onze uitvalschermen brochure!

Klik hier voor onze terrasschermen brochure!